Followers

Monday, June 7, 2010

DEMONSTRASI ANTI-ISRAEL

Assalamualaikum wbt kpd sahabat2 yg ku kasihi,

Jumaat yg lepas pada 4hb Jun 2010, merupakan satu tarikh yg cukup bermakna buat kita semua. Di mana, seluruh rakyat di negara ini bersama-sama turun, berkumpul dan bersatu untuk membantah kekejaman Israel laknatullah. Mereka berdemonstrasi selama hampir beberapa jam sambil melaungkan “ HANCUR ISRAEL!!! HANCUR YAHUDI!!!” seusai sahaja solat jumaat didirikan ..

Tetapi, apa yg menyedihkan..ana yg bersemangat untuk sertai demonstrasi tersebut tidak dapat hadir bersama-sama atas sebab2 yg tertentu..=( Duduk di rumah, menunggu sahabat2 meng’upload’ kan gambar sedikit sebanyak mengubat luka di hati..ada hikmahnya tu ^_^

Saat berita memaparkan keganasan YAHUDI terhadap para sukarelawan dunia, air mata ana deras mengalir jatuh ke pipi. Tidak tertahan lagi melihat keganasan yg dilakukan oleh YAHUDI yg menyiksa para sukarelawan kita tanpa rasa belas dan kasihan. Belum lagi melihat penderitaan yg terpaksa dihadapi oleh saudara se-Islam kita di Palestin. Semua jenis bantuan di sekat. Allah!! Hati ini sayu melihatnya.

Sampai bila ini semua akan berakhir? Terasa dada ini sesak meng himpun realiti derita dan malang yang melanda ummah. Apakah tiada jalan keluar yg mampu menamatkan segala penghinaan dan penderitaan? Itulah situasinya. Itulah realitinya yg dihadapi umat Islam. Pahit dan amat menyedihkan. Payah untuk ditelan.
Di bawah ni, ana kongsikan beberapa gambar demonstrasi yg telah di upload oleh sahabat2 tercinta..


>> antara sahabat ana yg turut menyertai demonstrasi


>> Subhanallah, ramai sungguh..


>> Takbir!! ALLAHU AKBAR!!!


>> InsyaAllah tak berlaku apa2..xpayah risaula..shuhh!!

>> Muslimat pun turun berdemonstrasi..HEBAT!!
Jangan lupa untuk terus memBOIKOT produk YAHUDI k...
Semoga usaha kita yang kecil ini akan mendapat ganjaran pahala yg besar dari ALLAH SWT di akhirat kelak..
Moga istiqamah melawan nafsu..xdinafikan produk yg kita perlu boikot ini memang boleh tahan rasa dia..
Tapi ingat bahawa nikmat di Syurga Allah itu tiada tolok bandingnya^_^


.: Fatin Farhana bt Muntasir :.

-Ampang, Kuala Lumpur-

No comments:

Post a Comment